transfer rural-urban

In jos

transfer rural-urban

Mesaj  comunicare la data de Mar Mai 26, 2009 8:38 pm

Intrebare: As dori si eu o lamurire cu privire la urmatoarea situatie. In urma acelei ordonante care a aprobat transferul rural-urban, la ISJ Galati s-au depus dosarele dar s-a facut departajare intre profesorii din urban si cei din rural, Adica, a fost afisat punctajul in ordine descrescatoare separat pe urban si rural separat. Bineinteles, au fost profesori din rrural cu punctaj mai mare decat cei din urban. La alegerea posturilor s-a procedat la fel, avand prioritate cei din urban. De ce s-a procedat asa? Asta nu e discriminare? Sunt profesori titularizati cu 9 in mediul rural pentru ca n-au fost posturi si care au o activitate remarcabila. Va rog mult sa-mi spuneti daca a fost sau nu corecta aceasta decizie a ISJ. Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!

Raspuns:În conformitate cu prevederile Metodologiei privind mişcarea personalului didactic pretransferarea se realizează la cererea cadrului didactic, respectând următoarea ordine:
a) în aceeaşi localitate, în ordinea descrescătoare a punctajului;
b) în localitatea de domiciliu, în ordinea descrescătoare a punctajului;
c) pentru apropiere de domiciliu, în ordinea descrescătoare a punctajului.
În consecinţă mai întâi trebuia sa se pretransfere cadrele didactice titulare la nivelul localităţii, după care cei cu domicilul în localitate în ordinea descrecătoare a punctajul indiferent de mediul de provenienţă.

comunicare

Numarul mesajelor : 62
Data de inscriere : 22/04/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum