Titulari SAM

In jos

Titulari SAM

Mesaj  lilian67 la data de Lun Dec 28, 2009 6:10 pm

Suntem un grup de profesori titulari pe SAM in cadrul unor colegii tehnice , cu studii de lunga durata .
In urma desfiintarii SAM suntem intr-o situatie incerta si am avea nevoie de sfatul dumneavoastra .
In conditiile in care ore pentru constiturea catedrelor pe nivel liceal sunt , cum trebuie sa procedam?
Mergem in restrangere?
Se aplica si in cazul nostru prevederile art. urmator?(care de altfel nu mentioneaza nimic despre SAM)
Daca da cui trebuie sa ne adresam , directorului , inspectoratului scolar?
Va multumim si va uram sa aveti parte de un an cu multe realizari si multa sanatate!

(5) Ca urmare a restructurării reţelei şcolare, a transformării unor unităţi de învăţământ în unităţi de alt nivel şi a schimbării denumirii unităţilor de învăţământ, inspectoratele şcolare revizuiesc deciziile de restructurare a reţelei şcolare şi, în baza acestora şi a art. 11 alin. (5) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, cu modificările şi completările ulterioare, emit noi documente de numire pentru personalul didactic titular afectat de aceste schimbări.
Pentru cadrele didactice titulare numite/transferate pe nivel gimnazial în unităţi cu clase V-XII/XIII sau I-XII/XIII, care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. b2) şi art. 7 alin.(1) lit. e) sau lit. i) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, cu modificările şi completările ulterioare, la solicitarea acestora, inspectoratele şcolare emit noi documente de numire în care se precizează nivelul cel mai înalt de învăţământ al unităţii, în funcţie de postul/catedra ocupat(ă) (5) Ca urmare a restructurării reţelei şcolare, a transformării unor unităţi de învăţământ în unităţi de alt nivel şi a schimbării denumirii unităţilor de învăţământ, inspectoratele şcolare revizuiesc deciziile de restructurare a reţelei şcolare şi, în baza acestora şi a art. 11 alin. (5) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, cu modificările şi completările ulterioare, emit noi documente de numire pentru personalul didactic titular afectat de aceste schimbări.
Pentru cadrele didactice titulare numite/transferate pe nivel gimnazial în unităţi cu clase V-XII/XIII sau I-XII/XIII, care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. b2) şi art. 7 alin.(1) lit. e) sau lit. i) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, cu modificările şi completările ulterioare, la solicitarea acestora, inspectoratele şcolare emit noi documente de numire în care se precizează nivelul cel mai înalt de învăţământ al unităţii, în funcţie de postul/catedra ocupat(ă)

Calendar
I. Ca urmare a restructurării reţelei şcolare, a transformării unor unităţi de învăţământ în unităţi de alt nivel şi a schimbării denumirii unităţilor de învăţământ, inspectoratele şcolare revizuiesc deciziile de restructurare a reţelei şcolare şi în baza acestora şi a art. 11 alin. (5) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, cu modificările şi completările ulterioare, emit noi documente de numire pentru personalul didactic titular afectat de aceste schimbări.
2 Pentru cadrele didactice titulare numite pe nivel gimnazial în unităţi cu clase V-XII/XIII sau I-XII/XIII, care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. b2) şi art. 7 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic, cu modificările şi completările ulterioare, la solicitarea acestora, inspectoratele şcolare emit noi documente de numire în care se precizează nivelul cel mai înalt de învăţământ al unităţii, în funcţie de postul/catedra ocupat(ă).
Perioada: 4-22 ianuarie 2010

lilian67

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 26/05/2009

Sus In jos

Re: Titulari SAM

Mesaj  lilian67 la data de Mar Ian 05, 2010 11:40 pm

Mai scrie cineva raspunsuri pe forumul acesta? Sad

lilian67

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 26/05/2009

Sus In jos

Re: Titulari SAM

Mesaj  liviumarianpop la data de Joi Ian 07, 2010 10:53 pm

Daca exista posibiltate de solutionare a restrangerii de activitate pe nivel liceal atunci acestea se solutioneaza la nivelul unitatii de invatamant prin incadrare pe nivel licel cu conditia respectarii cerintelor din Statut, de trecere la un nivel superior (perfectionare in nultimiii 5 ani).
Cadrele didactice intra in restrangere de activitate locala si solutionarea lor se face in etapa de restrangere a miscarii de personal conform Calendarului.

liviumarianpop

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 27/04/2009

Sus In jos

Re: Titulari SAM

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum