Incadrare invatamant primar si prescolar

In jos

Incadrare invatamant primar si prescolar

Mesaj  comunicare la data de Mar Feb 02, 2010 9:53 pm

Buna seara
Poate ma ajutati dumneavoastra intr-o problema.
Am terminat Scoala Postliceala Pedagogice, Colegiul Univesitar institutor-lb. engleza si apo Fac de Psihologie ciclul I Bologna. In prezent profesez ca educator.Cum voi fi incadrat?
Multumesc din suflet!

[
b]Raspuns: In conformitate cu Proiectul ordinului privind aprobarea specializărilor de nivel universitar care conferă dreptul absolvenţilor liceelor pedagogice de a ocupa funcţiile didactice de profesor în învăţământul preşcolar şi profesor în învăţământul primar aflat în dezbatere publică, veţi fi încadrat institutor.

Vă redăm textul extras din Proiectul Ordinului mai sus menţionat:

“Absolvenţii cu examen de diplomă ai colegiului universitar pedagogic sau a unei şcoli echivalente liceului pedagogic repartizaţi în învăţământul preuniversitar pe posturi de: educatoare, educatoare/educator, educatoare/educator itinerant/de sprijin, învăţător, învăţător-educator sau învăţător itinerant/de sprijin, care au finalizat cu diplomă de absolvire/licenţă şi studii universitare de scurtă sau lungă durată ori ciclul I de studii universitare de licenţă sau ciclul II de studii universitare de masterat, cu excepţia specializării „Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar” îndeplinesc condiţiile de ocupare a funcţiei de institutor.”
[/b]

comunicare

Numarul mesajelor : 62
Data de inscriere : 22/04/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum