prima de vacanta

In jos

prima de vacanta

Mesaj  comunicare la data de Mier Feb 03, 2010 7:56 pm

Mesaj :Buna ziua. Stiu ca in urma cu un an s-a castigat in instanta prima de vacanta retroactiv pe ultimii trei ani. Acum am vazut pe blogul domnului Liviu Marian Pop ca se vorbeste de actionarea in instanta pentru prima de vacanta pe 2009. Intrebarea este cand vom primi banii castigati in primul proces? Ca pana acum nimeni dintre colegii mei din Maramures nu a auzit ca se vor da vreodata. Procesul care urmeaza a fi intentat va avea cred acelasi rezultat cu anteriorul. Vom castiga si nu vom vedea banii in vecii vecilor. Atunci ce rost au aceste procese? Ce rost au banii si timpul pierdut? De salarul 13 nimeni nu vorbeste. Primaria si politia l-au primit inca la inceputul lui ianuarie. Noua, celor din invatamant, contabila primariei a refuzat sa primeasca statele de plata, intocmite inca din luna decembrie 2009. Ce e de facut? Pentru ca degeaba actionam in judecata. Degeaba castigam procese. Se bate pe aceeasi muzica" Nu Sunt Bani!! E criza!!! Eu as vrea sa stiu de ce pentru unii e si pentru altii nu. La nivel de localitate nu am vazut niciodata prime de vacanta, nici tichete de masa sau cadou. Deci? Ce mai ramane de facut??

Raspuns: Procesele castigate in anul 2010 intra incidenta OUG 71 din 2009, care prevede alocarea a 34% din sume in anul 2010.
Procesele trebuie incepute atunci cand nu se respecta legea. Iar atunci cand sunt sentinte, acestea trebuie executate.
In ceea ce priveste premiul anual acesta se poate acorda incepand cu luna ianuarie a anului 2010, in functie de contabilitatea si vointa ordonatorului de credite se poate face plata acestuia.

comunicare

Numarul mesajelor : 62
Data de inscriere : 22/04/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum