Incadrare absolvent Lic pedagogic + Colegiul universitar de institutori

In jos

Incadrare absolvent Lic pedagogic + Colegiul universitar de institutori

Mesaj  comunicare la data de Mar Feb 23, 2010 8:09 pm

Intrebare: sunt absolvent al Lic. Pedagogic, specializarea invatator, si al Colegiului universitar de institutori, specializarea iinstitutor-desen. Voi fi si eu incadrat ca profesor pentru invatamantul primar? Va multumesc!

Raspuns: In conformitate cu prevederile art.2 din OMECTS nr.3235/2010, Dvs. veti fi incadrat institutor. Redam textul articolului mentionat:

Art. 2. (1) Absolvenţii cu diplomă ai liceului pedagogic repartizaţi în învăţământul preuniversitar pe posturi de: educatoare, educatoare/educator, educatoare/educator itinerant/de sprijin, învăţător, învăţător-educator sau învăţător itinerant/de sprijin, care au finalizat cu diplomă de absolvire/licenţă şi studii universitare de scurtă sau lungă durată ori ciclul I de studii universitare de licenţă sau ciclul II de studii universitare de masterat, având înscrisă pe diploma de absolvire/licenţă una din specializările cuprinse în anexele 1-3 sau o altă specializare care nu este prevăzută la art. 1 din prezentul ordin îndeplinesc condiţiile de ocupare a funcţiei de institutor.
(2) Absolvenţii cu examen de diplomă ai colegiului universitar pedagogic sau a unei şcoli echivalente liceului pedagogic repartizaţi în învăţământul preuniversitar pe posturi de: educatoare, educatoare/educator, educatoare/educator itinerant/de sprijin, învăţător, învăţător-educator sau învăţător itinerant/de sprijin, care au finalizat cu diplomă de absolvire/licenţă şi studii universitare de scurtă sau lungă durată ori ciclul I de studii universitare de licenţă sau ciclul II de studii universitare de masterat, cu excepţia specializării „Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar” îndeplinesc condiţiile de ocupare a funcţiei de institutor.

comunicare

Numarul mesajelor : 62
Data de inscriere : 22/04/2009

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum