Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PLAFONAREA SALARIILOR

2 participanți

In jos

PLAFONAREA SALARIILOR  Empty PLAFONAREA SALARIILOR

Mesaj  edera Sam Apr 02, 2011 3:37 pm

Puteti sa mai acceptati si acest "experiment" facut doar pe noi? Se zvoneste ca a aparut deja o noua grila de salarizare plafonata in care s-au mai miacsorat salariile celor cu vechime mai mare, fata de cele avute fara aplicarea legii 221 (fara 33%). Stie cineva ceva?
Stiu ca majoritatea celor care nu au fost salarizati pe 221 vrea binele pentru capra vecinului. Dar ar trebui pusa problema putin diferit. Daca veti fi alaturi de noi, pentru a ne mentine drepturile castigate cu mult sacrificiu prin hotararile judecatoresti, vom constitui un precedent care nu va putea fi ignorat de guvernanti, si legea 221 se va aplica pentru toti profesorii. In demersul actual, de plafonare a salariilor, Boc se bazeaza tocmai pe faptul ca cei care nu au salarii marite vor incerca sa dea in cap colegilor din Botosani si Suceava, cerand anularea maririlor. Dupa mine, este ultima sansa de a-i determina pe cei ce ne conduc sa respecte legea si normele statului de drept.

edera

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 30/03/2011

Sus In jos

PLAFONAREA SALARIILOR  Empty Re: PLAFONAREA SALARIILOR

Mesaj  liviumarianpop Dum Apr 03, 2011 10:46 am

Vor o noua grila si din puctul meu de vedere nu se poate pentru cei care au procesele castigate

liviumarianpop

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 27/04/2009

Sus In jos

Mesaj  liviumarianpop Dum Apr 03, 2011 10:47 am

PLAFONAREA SALARIILOR  Proiectnouagrila.th

liviumarianpop

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 27/04/2009

Sus In jos