trecerea la alta transa de vechime
2 participanți
Pagina 1 din 1
trecerea la alta transa de vechime
Intrebare: Lucrez in invatamant de la 1 sept. 2008. Intre 2001-2003 am fost in concediu pt. cresterea copilului. Cand mi se acorda trecerea la transa de vechime 10-14 ani?
Raspuns: Pentru a putea primi raspuns la aceasta intrebare, trebuie sa ne spuneti in ce an ati fost incadrata in invatamant, care e statutul dvs. (titular sau suplinitor - caz in care trebuie sa stim daca ati lucrat neintrerupt in invatamant) si daca ati mai beneficiat in trecut de concedii si de care tip de concedii.
Raspuns: Pentru a putea primi raspuns la aceasta intrebare, trebuie sa ne spuneti in ce an ati fost incadrata in invatamant, care e statutul dvs. (titular sau suplinitor - caz in care trebuie sa stim daca ati lucrat neintrerupt in invatamant) si daca ati mai beneficiat in trecut de concedii si de care tip de concedii.
comunicare- Numarul mesajelor : 62
Data de inscriere : 22/04/2009
Re: trecerea la alta transa de vechime
Sunt titulara de la 1 septembrie 1998.Nu am avut concediu fara plata, decat cei doi ani pentru cresterea copilului.(2001-2003). Contabila spune ca cei doi ani nu sunt considerati ca vechime , dar cunosc alte cazuri cand sunt luati. Ce pot sa fac?
monimonica- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 31/05/2009
Re: trecerea la alta transa de vechime
Raspuns: Conform O.M.E.C.T. nr.1350/2007 se recunoaste ca vechime in invatamant concediul pentru cresterea copilului de pana la 2 ani ( 3 ani in cazul unui handicap).
Va sfatuim sa va adresati liderului de sindicat si mai departe juristului care va reprezinta, prin organizatia sindicala din care faceti parte.
Va sfatuim sa va adresati liderului de sindicat si mai departe juristului care va reprezinta, prin organizatia sindicala din care faceti parte.
comunicare- Numarul mesajelor : 62
Data de inscriere : 22/04/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum